Najnovšie recenzie zo sekcie Bojlery a ohrievače vody
- Presne podľa popisu, spokojnosť
podobný mi spoľahlivo slúži už takmer 10 rokov, veľká spokojnosť
Výmena za pokazený
- Kúpil som prístroj na umiestnenie pod umývadlo. Nepohodlné nastavenie teploty! Regulačné koliesko sa otáča veľmi ťažko, tuho. Kvôli tomu, že je k nemu prístup iba z jednej (vrchnej) strany, nedá sa pevne stlačiť medzi prsty. Mne sa nastavenie podarilo iba nechtami zasunutými do vrúbkovania kolieska. Pritom som ešte nechtami druhej ruky musel odtláčať koliesko od krytu. Takže jednorazové nastavenie ako-tak zvládnete, ale je prakticky nemožné pravidelné nastavovanie teploty termostatu podľa potreby.
- Kontrolka svieti nevýrazne, zrejme hlboko umiestnená tlejivka (doutnavka), alebo príliš tmavé plexisklo, alebo nevhodná farba.
- Po napustení vody ostáva v ohrievači vzduch. Keď sa ním zatrasie, je počuť prelievanie vody. Tým môže časom dôjsť ku zvýšenej korózii z dôvodu prístupu vzduchu ku železu.
- Okrem zavesenia na stenu by som pri verzii pod umývadlo uvítal aj nôžky na postavenie na dlážku (podlahu).
Ide o bežný ohrievač vody, ktorý predpokladám že vydrží dlho za predpokladu dobrej protikoróznej úpravy na vnútornej strane zásobníka. To však neviem posúdiť.
HAKL PM 5,5
Pridané: 16. októbra 2024
(naposledy upravené 16. októbra 2024)
Zakúpený v Intercom
Funguje.
- Batéria robí čo má,teda vodu stačí zohrievať, na umývanie riadu to určite stačí .
- Ukazovateľ teploty dobré viditeľný a človek má prehľad o teplote vody.
- Zatiaľ žiadna.
Výhoda je rýchla montáž svojpomocne,nič netreba dokupovať,vodu zohrieva dostatočne pre použitie v kuchyni určite postačuje ,ukazovateľ teploty je veľkou výhodou pre orientáciu,zatiaľ žiadne výhrady voči výrobku.
Používa sa veľmi dobre, rýchlo zohreje vodu.
Sme spokojný.
- Malá velkosť tovaru.
nie je ešte nainštalovaný
Bojler mal po rozbalení trochu pokrivený vrchný kryt aj uvoľnený.. "Teplomer" na bojleri ukazuje +/-, lebo keď po ňom poklepete tak sa posunie ručička o centimeter dole alebo hore... stále slabota s tými teplomermi v tejto novej dobe - už mohli montovať presnejšie a modernejšie..
Bojler je tichý, rýchlo ohreje vodu
Dobrý deň - ešte nemám čo hodnotiť žiadny tovar som ešte nedostál !!! obj. je potvrdená - tak čakám ???
- Suché topne teleso,pri výmene sa nemusí vypustiť voda.
- Smart, ovládanie cez bluetooth.
Nemám žiadne.
Zatiaľ spokojnosť s bojlerom. Inštaláciu sme zvládli aj bez inštalatéra, ovládanie jednoduché a výhodou je, že sa dá nainštalovať aj na ležato.
HAKL PM-TB 135
Pridané: 19. septembra 2024
(naposledy upravené 15. októbra 2024)
Zakúpený v Tolushop.sk
Funguje správne, teplota vody tak akurát aspoň sa nedá popálit. Tichý nevydáva žiadny šum.
troch zetočne nastavovanie eco, počas 7 dní, dal som obýčajne.
- Nedá sa nastavovať teplota
Nedá sa nastaviť teplota. Teplota je len 53 °C
Teplá voda
- jednoduchá montáž
- 125 l
- Nižšia spotreba od 3 kwh do 5 kwh za den
- Môžete sledovať spotrebu
- Keramické teleso
Zobrazujem 21 - 40 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Ďalšie »